top of page

Een tuin brengt geluk en mooie herinneringen met zich mee. Soms moet de tuin een beetje aangepast worden voor het aan onze behoeften en verlangens voldoet. Samen maken we van uw tuin een aards paradijsje. Bel of mail gerust voor meer informatie. Hieronder alvast een greep uit de mogelijkheden:

Uw tuin

Tuinhuis

Tuinhuis en tuinlounge

houten tuinscherm

Houten omheiningen

Betafence

Draadafsluiting

Aquadrain

Aquadrain voor het afvoeren van het water dat op het terras terecht komt

keermuren

Keermuren voor het opvangen van hoogteverschillen

schors

Plantenbordervulling: schors, schelpen of leistenen

siergrind-grijs

Siergrind met of zonder grindmatten.

betongrasdallen-oprit

Gras: grasdallen, grasmatten, gras zaaien of kunstgras

Stone and Style Stapstenen

Stapstenen

Soorten materialen

Vormen

Tips en inspiratie

Sokkels

Soms loont het de moeite even uit uw comfort-zone te komen en beeldjes te bekijken die u anders meteen links zou laten liggen. Een sokkel met een beeldje zorgt voor sfeer en maakt de tuin af.

De vorm van uw tuin bepaalt de sfeer. Misschien houdt u van gezellige hoekjes of wil u net veel ruimte en vrijheid in de tuin. Voor het uitdenken en uittekenen van uw tuinplan, heeft u 3 opties: u kunt hiervoor met een tuinarchitect samenwerken, u kunt beroep doen op onze service: wij denken graag mee met u en tekenen een tuinschets op maat uit. Indien u met ons wenst samen te werken, is deze service volledig gratis. U kan natuurlijk ook altijd zelf met potlood en papier aan de slag gaan. Met het nodige gom - en doorstreepwerk komt u vast tot een mooi resultaat!

bottom of page